Wikkels en sleeves
ontwerp en drukwerk van wikkels en sleeves

Wilt u een sleeve of wikkel op maat laten ontwerpen?

Studio OKO GRAPhia is een grafisch ontwerp en illustratiebureau, dat gespecialiseerd is in ontwerpen en bedrukken van sleeves en wikkels. Wij ontwerpen wikkels en sleeves die aanspreken, mooi en functioneel zijn en een heldere boodschap overbrengen.

 

Wikkels en sleeves

Een sleeve of wikkel is niets anders dan een bedrukte huls of hoes die om een product of doos geschoven wordt. Sleeves worden van karton gemaakt en wikkels van papier. Sleeves zijn daarom dikker dan wikkels. Bekende toepassingen zijn de sleeve om een kant-en-klaar maaltijd, de wikkel om een bonbondoosje of het etiket voor een flesje.

 

Wikkels en sleeves ontwerp

 

Sleeves en wikkels ontwerpen

Sleeves en wikkels ontwerpen geeft u zeer veel mogelijkheden om de gewenste uitstraling voor uw product te creƫren waar u naar op zoek bent! Op de sleeve of wikkel komt bijvoorbeeld een afbeelding van het product en de specificaties, bereidingsinstructies of recept. De bedrukte sleeve of wikkel geeft het product een betere uitstraling en herkenbaarheid, aandachtswaarde en bescherming. Bovendien zijn sleeves en wikkels een voordelig alternatief voor bedrukte doosjes.

 

Sleeve verpakking ontwerp

 

Wilt u sleeve of wikkel laten ontwerpen om uw product te promoten? Dan bent u bij OKO GRAPhia aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bedrukken van professionele wikkels en sleeves. Rechthoekige wikkels, of een onderscheidend formaat en vorm, enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van sleeve of wikkel dat precies bij uw merk en bij uw doelgroep past .

 

 

Sleeve of wikkel laten ontwerpen

 

Wikkels of sleeves laten drukken?

OKO GRAPhia verzorgt uw drukwerk tot in de puntjes door samen te werken met professionele drukkers. Wikkels en sleeves kunnen in elke gewenste maat en vorm gedrukt worden. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoekig, rond of een maatwerkvorm voor uw wikkel. Wikkels en sleeves kunnen ook op verschillende materialen gedrukt worden. Van papier, karton tot PP folie, transparante folie en zelfs zilveren glanzende folie.

 

Blikken wikkels

 

Wilt u een wikkel met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp van uw wikkels!!!