X-banners - wij ontwerpen, drukken en leveren x-banners ...

OKO GRAPhia x-banners ontwerp

Bent u op zoek naar een uniek op maat ontworpen x-banner?

OKO GRAPhia beschikt over een ruime ervaring in het ontwerpen van x-banners. In combinatie met onze kennis, ervaring en creativiteit vertalen wij uw wensen naar een onderscheidend, creatief x-banner ontwerp! Naast het ontwerp verzorgen we ook het drukwerk van de x-banners. Dit kunnen wij tegen zeer concurrerende prijzen en met de beste service!

 

X-banners

De x-banner is een zeer strakke, vrijstaande display die gebruikt kan worden voor permanente of tijdelijke toepassingen in openbare ruimtes. Deze heeft een x-vormige banner standaard. Hierdoor hangt het doek extra strak en kan het tegen een stootje. U zet deze banners snel binnen op en haalt ze ook weer makkelijk uit elkaar. X-banners zijn zeer geschikt als permanente reclamedragers en voor marketingacties. Maar een x-banner kan ook een verrassend effect hebben als decoratiemateriaal om een winkel, beursstand, showroom of evenement een bijzondere uitstraling te geven.

 

X-banners ontwerp

 

X-banners laten ontwerpen

Professioneel ontworpen x-banner zorgt dat uw product opvalt, klanten aanspreekt en de essentie van uw merk overbrengt. Daarom steken wij veel aandacht in elke banner die we ontwerpen. We laten uw x-banners opvallen, de juiste doelgroep aanspreken en u bericht zo goed mogelijk overbrengen. We passen uw huisstijl toe of laten onze creativiteit helemaal los gaan door middel van typografie, fotografie en illustraties.

Bent u op zoek naar een uniek ontwerp voor uw x-banner? In uw huisstijl, of juist eens wat anders? Strak en hip, jong en opvallend, zakelijk en klassiek. Wij vertalen uw wensen naar een onderscheidend, creatief x-banner ontwerp!

 

Professioneel ontwerp van x-banner

 

X-banners laten drukken

Naast het bedenken en vormgeven van uw x-banners helpen we graag bij het realiseren van het drukwerk. Wij bedrukken x-banners enkelzijdig full colour in 2 soorten: standaard x-banner waarvan het frame is gemaakt van kunststof en premium x-banner die gemaakt is van aluminium waardoor deze een luxere uitstraling heeft en zeer licht is. Alle x-banners worden geleverd inclusief handige draagtas.

 

x-banners drukken

 

 

Wilt u een x-banner met unieke ontwerpstijl laten ontwerpen?


Wij zitten klaar om vandaag nog te starten met het ontwerp
van uw x-banners !!!